Top

Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı

Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı

SAYIN BÖLGE KATILIMCISI;

 

İl bazında işgücü arz ve talebinin tüm bileşenlerini buluşturarak eşleşmeyi kolaylaştırmak amacı ile gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı 2018 (TEKİF 2018) düzenlenecek olup, fuar ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

  • Fuar Tarihi: TEKİF 2018 18 Nisan 2018 ve 19 Nisan 2018 tarihlerinde 2 gün süreyle (09:00-17:00 saatleri arasında) düzenlenecektir.
  • Fuar Yeri: Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi) Havuzlar Mevkii, Cumhuriyet Parkı yanı, Aşevi Karşısı Çorlu/TEKİRDAĞ adresinde düzenlenecektir.
  • Fuar Alanı: Fuar, Çorlu Halk Eğitimi Merkezi (Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi) fuaye alanında, mevsimden dolayı kapalı alanda yapılacaktır. Havanın durumuna göre Çorlu Halk Eğitim Merkezi ve Çorlu Kültür Merkezi fuaye alanı bahçesinde de stantlar kurulabilecektir. Fuar yerinde, 60-70 firmanın stant açabileceği, işverenler ile iş arayanların rahatça görüşebileceği, 70 masa, 360 sandalyenin sığabileceği, firmaların eşit bir şekilde gözükebileceği alan, açılışın ve konuşmaların yapılacağı 600 kişilik konferans salonu, araçlar için otopark ve kokteyl alanı mevcuttur. Konferans salonunda; ses sistemi, yansıtım cihazı, yansıtım ekranı, sunuların yansıtılması için bilgisayar mevcuttur.
  • Fuarda Paydaş Kurumlar: Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve fuarda stant açan firmalar.
  • Fuar Masaları ve Sandalyeleri: Fuarda stant açacak olan firmalara masa ve sandalye temini Kurumumuzca yapılacaktır.
  • İşverenlerin Stant Açması: Fuar kapalı alanda olacağı için çadır kullanılmayacaktır. İşverenler Fuarda kendilerinin ait örümcek stantları alfabetik sıraya göre oluşturulacak olan sıralamaya göre kendirlerine ayrılan yerde açacaklardır. İşverenler fuarda kurumlarını tanıtan görseller, ajanda, bloknot, broşür, kalem vb. gibi dağıtabileceklerdir.
  • Stant Ücreti: Fuarda stant açan işverenlerden, sivil toplum kuruluşlarından ve kamu kurumlarından stant ücreti alınmayacaktır.
  • Fuar Programı: Fuar Programı taslağı ekte gönderilmektedir.
  • İşveren Fuar Sözleşmesi: Fuarda stant açacak olan işverenlerin imzalaması gereken stant sözleşmesi ekte gönderilmektedir.
  • İşverenlerden Talep Edilecek Olan İstatistiki Bilgiler: İşverenlerden talep edilecek olan istatistiki bilgiler stant sözleşmesinde tablo olarak belirtilmiş olup, tabloda yer alan bilgilerin doldurulması ve fuar bitiminde Kurumumuz yetkililerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı 2018’de stant açmanız işgücü arz ve talebinin tüm bileşenlerini buluşturarak eşleşmeyi kolaylaştıracak ve ilimizdeki istihdama büyük katkı sağlayacak olup, fuarın etkin olmasını sağlayacaktır.

Bu kapsamda, Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı 2018’de stant açarak yer almanızın işverenliğinizce de kabul edilmesi halinde yazımız ekinde yer alan stant sözleşmesinin imzalanması için işveren ve/veya işveren vekilinin 19-23 Mart 2018 tarihleri arasında İl Müdürlüğümüze gelmesi gerekmektedir.

 

TEKİRDAĞ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

 

Ayrıntılı Bilgi için telefonlar:

Santral; 261 22 63-260 20 42  Dâhili: 1171, 1156, 1135, 1133, 1173

İleti adresi: tekirdagiskur@iskur.gov.tr